Oferta

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, którą przygotowaliśmy specjalnie z myślą o Państwa potrzebach.

Analizy finansowe

Usługi finansowe zostały zaplanowane w celu pomocy inwestorom i operatorom obiektów gastronomicznych. Często użycie kapitału i zasobów nie jest optymalne, co generuje niepotrzebne koszty i obniża rentowność inwestycji.

Doradztwo techniczne i inwestycyjne

Przeinwestowanie to najczęstszy błąd popełniany przy planowaniu nowej działalności biznesowej, z drugiej zaś strony, często nie dostrzega się wymiernych korzyści z najnowszych technologii i nowoczesnych rozwiązań technicznych, które pozwalają poczynić znaczne oszczędności na zużyciu wody, energii elektrycznej i cieplnej w czasie operacyjnego działania inwestycji.

Projekty technologiczne

Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w projektowaniu i pracą z dokumentacją projektową, jesteśmy w stanie poradzić sobie z każdym problemem w tym zakresie. Szczególny nacisk kładziemy na stosowanie najnowocześniejszych technik projektowania i trendów w operacyjnym działaniu profesjonalnej gastronomii przy uwzględnieniu krajowego prawodawstwa w zakresie przepisów higienicznych.

Projektowanie wentylacji i klimatyzacji

Koszty wentylacji są porównywalne z wyposażeniem profesjonalnej kuchni, więc podejście optymalizacyjne powinno być niezwykle istotne dla każdego inwestora – jest to obszar na którym nieumiejętne poruszanie się, może powodować ogromne straty na etapie początkowym inwestycji lub podczas działania operacyjnego.

Projektowanie instalacji WOD-KAN

Instalacje wodno-kanalizacyjne są kluczowe dla prawidłowego funkcjonowania wszystkich budynków użyteczności publicznej. Nie tylko profesjonalna gastronomia wymaga prawidłowego i optymalnego zaprojektowania instalacji wod-kan, także powierzchnie wspólne, toalety i inne instalacje muszą być wzięte pod uwagę przy projektowaniu.

Dokumentacja GMP/GHP i HACCP

Celem działania tzw. zakładów zbiorowego żywienia czyli wszelkich restauracji i punktów gastronomicznych jest zaspokajanie potrzeb żywieniowych co realizuje się poprzez dostarczanie gotowych do spożycia posiłków i napojów, bezpiecznych pod względem jakości zdrowotnej oraz zapewnieniu warunków umożliwiających ich konsumpcję.