- Określanie założeń operacyjnych dla gastronomii
- Wykonywanie koncepcji lokali gastronomicznych oraz optymalizacja istniejących rozwiązań
- Wykonywanie kompletnych projektów technologii kuchni wraz z niezbędnymi uzgodnieniami
- Wykonywanie projektów branżowych do technologii kuchni
- Nadzór projektowy
- Kosztorysy inwestorskie
- Koordynacja realizacji na etapie projektu oraz współpraca z biurami architektonicznymi oraz branżystami
- Uzyskiwanie niezbędnych zatwierdzeń u rzeczoznawców – również doradztwo w tym zakresie (PIP, BHP, PPoż, Sanepid, kominiarze)
- Przygotowanie obiektów pod kątem Dobrej Praktyki Higienicznej – GHP
- Przygotowanie obiektów pod kątem Dobrej Praktyki Produkcyjnej – GMP
- Przygotowanie obiektów pod kątem Systemu HACCP z uwzględnieniem przepisów Prawa Polskiego i Unii Europejskiej
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w projektowaniu i pracą z dokumentacją projektową, jesteśmy w stanie poradzić sobie z każdym problemem w tym zakresie. Szczególny nacisk kładziemy na stosowanie najnowocześniejszych technik projektowania i trendów w operacyjnym działaniu profesjonalnej gastronomii przy uwzględnieniu krajowego prawodawstwa w zakresie przepisów higienicznych.
Dobrze przemyślana koncepcja zaplecza kuchennego pozwala zaoszczędzić setki tysięcy złotych w późniejszym działaniu lokalu i stworzyć przyjazne miejsce pracy dla personelu.